Cieľ: informačná spoločnosť - Sotník, Alexander
Vnútorné prostredie rozvoja ekonomiky a spoločnosti Slovenska do roku 2025 bude závisieť od vývojového potenciálu, výkonnosti a štruktúry slovenskej ekonomiky a spoločnosti na začiatku 21. storočia v kontexte vytvárajúcej sa globálnej svetovej ekonomiky. Kľúčové riadiace sily pre Slovensko 2025. Charakteristika novej ekonomiky. Efekty novej ekonomiky. Základné charakteristiky trhového individualizmu. Kľúče k starej a novej ekonomike.