Statistická vícekriteriální finanční analýza podniků v roce 2000 - Vlková, Jiřina
Metóda štatistickej viackriteriálnej finančnej analýzy podniku. Kvalitatívna analýza podľa odvetví. Analýza z hľadiska veľkosti podniku. Podiel zamestnancov verejných a zahraničných podnikov.