Novela zákona č. 317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností a zdaňovanie bytov - Bubeníková, Irena
Novela zákona č. 317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností. Zákonom č. 329/1997 Z.z. sa vykonala novela zákona o dani z nehnuteľností. Podnet na vykonanie novely zákona č. 317/1992 Zb. vzišiel z novely katastrálneho zákona. Priblížienie tejto novely daňovníkom ako aj správcom dane.