Daňové výdavky - Líšková, Katarína
Aplikácia ustanovení zákona o daniach z príjmov týkajúcich sa daňových výdavkov v zdaňovacom období roku 2001. Súčasťou príspevku sú aj zmeny (úpravy) obsiahnuté v poslednej novele zákona o daniach z príjmov účinnej od 1.1.2002.d