Účtovná závierka '2001 v jednoduchom účtovníctve pre fyzické osoby vykonávajúce podnikateľskú činnosť - Kardoš, Štefan
Pracovná pomôcka pre fyzické osoby - podnikateľov účtujúcich v sústave jednoduchého účtovníctva, ktoré vykonávajú podnikateľskú alebo inú zárobkovú činnosť. Zostavovanie výkazu o príjmoch a výdavkoch a výkazu o majetku a záväzkoch pri vedení jednoduchého účtovníctva.