Účtovná závierka '2001 pre podvojné účtovníctvo - Kardoš, Štefan
Praktická pomôcka určená právnickým a fyzickým osobám účtujúcim v podvojnom účtovníctve pre podnikateľov. Účtovná závierka. Prehľad všeobecne záväzných právnych noriem. Prehľad prác a úloh pred uzatvorením účtovných kníh. Najčastejšie chyby pri účtovaní v jednotlivých triedach. Uzavieranie účtovných kníh. Zostavenie účtovnej závierky.