Peniaze na turizmus - Tytykalová, Halka
Na rozvojové zámery v oblasti cestovného ruchu vyčlenil štát v roku 2002 263,7 mil. Sk. Štátna podpora cestovného ruchu, prehľad programov a podprogramov. Granty pre cestovný ruch.