Zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č.272/1994 Z.z. o ochrane zdravia ľudí v znení neskorších predpisov
Výber zmien zo zákona č. 514 zo 6. novembra 2001 o ochrane zdravia ľudí. Všeobecné požiadavky na zabezpečenie zdravých životných podmienok a pracovných podmienok. Ochrana zdravia pred hlukom, vibráciami a neionizujúcim žiarením. Ochrana zdravia pri práci.