Rozhněvaní farmáři
Postoj poľských farmárov k návrhom EÚ na dotácie na poľnohospodárstvo v strednej Európe. Produkčné kvóty. Poľnohospodárska politika EÚ a jej postoj k transformujúcim sa krajinám. Politické dôsledky postoja EÚ v Poľsku.