Cesta k zákazníkovi - Adamková, Hana, 1969-
Správna komunikácia so zákazníkom vedie k možnosti usmerňovať jeho správanie v konkrétnej situácii. Dva typy situácií. Štyri kroky pracovania so zákazníkom - vzbudenie pozornosti, vzbudenie záujmu, želanie a akcia=nákup.