Chceli by sme viac - Pinter, Gejza
Agrárna politika ako citlivé miesto rozširovania Európskej únie. Snaha o diferencovanosť medzi starými a novými členmi Európskej únie. Štruktúra poľnohospodárskeho pôdneho fondu vo vybraných krajinách a krajinách EÚ. Mliečne výrobky na európskom trhu.