Novela zákona o daniach z dedičstva a darovania - Šimková, Eva
Najdôležitejšie zmeny v novele zákona o daniach z dedičstva a darovania, ktoré platia od 1.4.2002. Daň z dedičstva, daň z darovania a daň z prevodu a prechodu nehnuteľností.