Obchod s oceľou je tiež obchodom s hlasmi voličov - Rejta, Štefan
Sankcie USA na dovoz ocele vyvolali hrozbu transatlantickej obchodnej vojny. EÚ ako najvýznamnejšia obeť. Svetový obchod USA s oceľou. Radikálna rekonštrukcia oceliarského priemyslu v USA.