Používanie medzinárodných účtovných štandardov
Medzinárodné účtovné štandardy (IAS) sú prostriedkom na harmonizáciu účtovného vykazovania na celom svete. Úlohy, ktoré musí IASC (Výbor pre medzinárodné účtovné štandardy) zabezpečiť. Obsah medzinárodných účtovných štandardov. Stav IAS v súčasnosti.