Najnovší vývoj v právnej úprave reklamy v kontexte aproximácie práva - Králik, Andrej
Najvýraznejšie legislatívne zmeny týkajúce sa právnej úpravy reklamy v rámci Európskeho spoločenstva - jazykové požiadavky, reklama a ochrana osobnosti, šírenie reklamy, porovnávacia reklama, klamlivá reklama, reklama niektorých produktov (alkohol, zbrane, lieky, tabak), dozor nad dodržiavaním zákona a sankcie. Perspektívy vývoja právnej úpravy reklamy v EU.