Vecná príslušnosť Súdneho dvora ES riešiť spory bankového sektora - Nováčková, Daniela
Charakteristika, štruktúra a pôsobnosť finančných inštitúcií, ktoré tvoria bankový sektor Európskej únii - Európska investičná banka, Európska centrálna banka. Právomoci Súdneho dvoru ES v oblasti finančného sektora.