Pranie špinavých peňazí - Nováčková, Daniela
Finančný sektor a jeho význam v boji proti praniu špinavých peňazí. Univerzálna právna úprava na zabezpečenie boja proti praniu špinavých peňazí - dohovory, smernice, odporúčania. Právna úprava tejto problematiky v Slovenskej republike a vo Francúzsku.