Základné aspekty Rímského dohovoru - Bahleda, Martin
História a univerzálna aplikácia Rímského dohovoru o práve použiteľnom na zmluvné záväzky. Rozsah pôsobnosti tohto Dohovoru. Základný princíp Dohovoru - slobodná voľba. Použiteľné právo v prípade absencie voľby.