Počítač místo učitele
Výhody dištančného vzdelávania prostredníctvom Internetu (e-learning) pre manažérov a pracujúcich. Opatrný postoj zo strany univerzít a podnikateľov k tejto forme vzdelávania. Príklady ponúk kurzov. Skúsenosti a postrehy účastníkov dištančného vzdelávania.