Cieľavedomá likvidácia odpadov
Vláda SR dňa 27. 2. 2002 schválila dokument Program odpadového hospodárstva SR do roku 2005. Genéza Programov odpadového hospodárstva od roku 1993. Predpokladané investičné náklady odpadového hospodárstva r. 2001 -2005.