Úloha systému hodnotových ukazovateľov banky - Vovk, Martin, 1976-
Charakteristika základných ukazovateľov merania ziskovosti banky. Základné možnosti pohľadov na banku cez uvedené ukazovatele. Statický pohľad. Dynamický pohľad. Porovnávanie s konkurenciou.