Proces výchovy a vzdelávania spolupracovníkov v Baťovom koncerne - Kudzbel, Marek
Podnikateľská filozofia Tomáša Baťu. Stručná charakteristika baťovej sústavy riadenia. Základné úrovne vzdelávania a výchovy v Baťových závodoch. Baťova škola práce.