Technická harmonizácia a kvalita - Podhorský, Dušan
Štátna politika v oblasti technickej normalizácie, metrológie a skúšobníctva v SR. Základné nástroje prestavby v oblasti technickej harmonizácie legislatívy . Strategické ciele Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctva SR. Kompetencie a legislatíva ÚNMS SR v oblasti kvality. Ciele Národného programu kvality SR do roku 2003.