Z histórie a života Ekonomickej univerzity v Bratislave Fakulta podnikového manažmentu - vznik a vývoj
Vznik a vývoj Fakulty podnikového manažmentu. Výchovno-vzdelávacia činnosť fakulty. Štatistický prehľad počtu pracovníkov na fakulte a podľa katedier.