Mládež v procesoch európskej integrácie - Roberts, Kenneth
Problémy nezamestnanosti mladých ľudí v Európskej únii. Program Podpory podnikateľov vo Veľkej Británii, jeho kritika. Podnikanie mladých ľudí v postkomunistických krajinách. Problémy malých podnikov v SVE. Typy nezamestnanosti mládeže a jej špecifiká. Transformácia mikropodnikov na kvalitné malé a stredné podniky ponúkajúce kvalitné pracovné miesta.