Hobbymarkety prichádzajú - Košťál, Daniel
Otváranie nových hobbymarketov na Slovensku - Hornbach, Bricolage. Štruktúra oddelení v hobymarketoch. Tovar pre amatérov aj profesionálov. Široká ponuka poskytovaných služieb. Sezónnosť v hobbymarketoch. Tri kategórie zákazníkov.