Pre domácnosť i gastronómiu - Bokorová, Jana
Definícia pojmu "catering" - zásobovanie v oblasti gastronómie. Dve roviny cateringu. Spotrebiteľský catering - dodávka určená na okamžitú spotrebu. Gastronomický zákazník.