Vývojové trendy elektronické logistiky
Trendy v elektronickej logistike optimalizujú logistické procesy presahujúce podnik. Transparentnosť informácií zlepší kontrolu v zásobovacom reťazci. Zdokonalenia v obchodných procesoch.