Jak internet ovlivňuje logistiku
Spôsoby integrácie elektronického obchodovania, riadenia zásobovacieho reťazca a poskytovania úplných služieb. Dekompozícia procesných reťazcov. Implementácia v automobilovom priemysle. Príklady možných inovácií. Realizácia priechodného logistického reťazca. Výhody použitia internetu v elektronickom obchodovaní, zásobovaní, vývoji a uvádzania na trh.