Systémy automatické identifikace - Svatoš, David
Sledovanie informácií o pohybe zložiek materiálových tokov. Prehľad metód automatickej identifikácie. RFID (radio frequency identification) ako nová elektronická metóda. Princíp a časti systému. Výhoda mobility systému. Typy transpondérov. Popis najnovšej technológie spomedzi RFID.