Globalizace boje proti praní peněz - Machala, Karel
Medzinárodné rozmery finančnej kriminality a prania peňazí z trestnej činnosti. Zlepšenie medzinárodnej spolupráce v boji proti legalizácii výnosov z trestnej činnosti a financovania terorizmu. Hlásenie podozrivých aktivít finančnými inštitúciami. Príklady systémov využívaných pri praní peňazí. Medzinárodné aktivity proti praniu peňazí.