Principy techniky kanban uplatňované ve výrobních i distribučních systémech - Novotný, Radovan
Obsahové vymedzenie pojmu kanban. Princíp a využitie techniky kanban v logistickom riadení výroby a dodávok. Plánovanie výroby a dodávok v systémoch opakovaných dodávok s veľkou zotrvačnosťou v odbyte.