Argentina: příběh jedné krize - Jonáš, Jiří
Koncom roka 2001 vyvrcholila v Argentíne ekonomická a finančná kríza opustením fixného menového kurzu, dlhodobého piliera ekonomickej stability, uzatvorením bánk, pozastavením splácania zahraničného dlhu, zavedením administratívnej kontroly pohybu kapitálu, sociálnymi nepokojmi a pádom administratívy prezidenta de la Ruy. Pokračovanie v budúcom čísle.