Majú kraje rovnaké problémy ako mestá?
Výňatok z komplexnej analýzy porovnávania hospodárenia Košického a Bratislavského kraja. Zadlženosť krajov, vývoj skutočne dosiahnutých výdavkov, vývoj príjmov bez prijatých úvarov, vývoj dlhovej služby.