Hypotekárne úverovanie sa rozvíja aj na Slovensku - Cziria, Erik
Podmienky hypotekárnych úverov v jednotlivých bankách - VÚB, Tatra banka, SLSP, Istrobanka a HVB. Aké doklady potrebuje banka k udeleniu úveru.