Přerozdělování příjmů daněmi a dávkami v ČR: jeho proměny a reflexe po roce 1989 - Večerník, Jiří
Premena prerozdeľovania daní a dávok na úrovni domácností. Spojenie prerozdeľovania so sociálnou štruktúrou spoločnosti. Prerozdelenie príjmov v medzinárodnom porovnaní medzi ČR a krajinami OECD.