Legitimita redistribuce: Česká republika v mezinárodním srovnání - Sirovátka, Tomáš
Ciele a legitimita redistribúcie v ČR. Princípy sociálnej spravodlivosti a redistribúcie. Požiadavky na redistribúciu - nižšie dane alebo vyššie sociálne výdavky. Požiadavky na účel sociálnych výdavkov. Kolektívny systém sociálneho zabezpečenia a využitie súkromného pripoistenia.