Kvantifikácia externalít environmentálneho charakteru - Hranaiová, Mária
Náklady a straty súvisiace so znehodnocovaním životného prostredia. Záporné externality a efektívnosť environmentálnych opatrení. Význam kvantifikácie škôd zo znehodnoteného životného prostredia.