Využití mikrosimulačního modelování v hodnocení redistribuční funkce daní a sociálních dávek - Štěpánková, Petra
Systém daní a sociálnych dávok vo vzťahu k prerozdeľovaniu. História mikrosimulačných metód a zahraničných skúseností. Postup mikrosimulácie a typy mikrosimulačných modelov. Výhody a problémy súvisiace s mikrosimuláciou. Prínos mikrosimulačného modelovania k teórii prerozdeľovania.