Youth enterprise and youth unemployment in European union member and associated countries - Roberts, Kenneth
Problémy nezamestnanosti v krajinách EÚ a kandidátskych krajinách SVE. Možnosti zamestnania mládeže. Program podpory zamestnanosti mládeže vo Veľkej Británii. Problémy podnikania mládeže v kandidátskych krajinách. Transformácia malých a stredných podnikov.