Kvantifikace vlivu zemědělství na čistotu vodních zdrojů - Kučera, Zdeněk
Mimoprodukčná funkcia poľnohospodárstva - ochrana vodných zdrojov. Kvantifikácia vplyvu poľnohospodárstva na kvalitu vody v krajine. Ekonomická analýza poľnohospodárskeho podniku - príklady.