Súčasnosť zložitá, budúcnosť nejasná kúpeľná starostlivosť v roku 2001 - Majtánová, Veronika
Pokles nákupu poukazov na kúpeľnú starostlivosť v roku 2001. Čerpanie finančných prostriedkov vynaložených na nákup poukazov na kúpeľnú starostlivosť. Zásady pri výbere účastníkov kúpeľnej starostlivosti. Návrh na kúpeľnú starostlivosť zverená príslušnému ošetrujúcemu lekárovi. Finančná spoluúčasť občana.