Garančný fond - Konopová, Ida
Platobná neschopnosť zamestnávateľov - potreba zaviesť garančný fond. Dva spôsoby ochrany zamestnancov. Zriadenie a tvorba garančného fondu. Sankcie za neplnenie zákonných povinností. Nároky zamestnancov. Postup okresného úradu práce pri uspokojovaní nárokov zamestnancov z garančného fondu.