Řízení obchodních řetězců nemusí být dilema maloobchodní informační systém pod drobnohledem - Frouz, Jan
Funkcia maloobchodného informačného systému z hľadiska riadenia obchodného reťazca - popis organizačnej štruktúry a dátových tokov, podpora centrálneho riadenia obchodných jednotiek, zber ekonomických dát pre centrálny účtovnícky systém a zber operatívnych obchodných informácií.