Na čem založit budování vztahů se zákazníkem? - Pavelka, Jan
Vzťah so zákazníkom by mal vychádzať s poznávania jeho potrieb. Začlenenie budovania vzťahov so zákazníkom do procesného modelu firmy. Tri základné ciele pri budovaní vzťahu so zákazníkmi.