Efektivní řešení pro profesionály v maloobchodě
Ako optimálne a efektívne využiť predajnú plochu daného obchodu z hľadiska umiestnenia tovaru. Rozmiestnenie tovaru v predajni pomáha riešiť programové vybavenie SpaceMaker. Čo je to tvorba plánogramu.