Integrovaný dohľad nad finančným trhom škandinávska skúsenosť a slovenské alternatívy - Šťastný, Slavomír
Škandinávske skúsenosti s integrovaným dohľadom nad jednotlivými subjektami finančného trhu - Nórsko, Dánsko, Švédsko, Fínsko. Dôvody pre integráciu dohľadu v týchto krajinách. Organizácia a financovanie orgánov dohľadu. Pokračovanie článku v ďalšom čísle HN.