Stratégia rozvoja cestovného ruchu v krajinách strednej Európy - Gúčik, Marián
Závery a odporúčania 8. medzinárodnej konferencie s názvom "Stratégia rozvoja cestovného ruchu v krajinách strednej Európy" konanej v Poprade, ktoré ovplyvnia rozvíjanie teórie a praxe nášho cestovného ruchu najbližších päť rokov.