Slovenský CR od januára do konca septembra 2001 - Machurková, Marta
Štatistické údaje o cestovnom ruchu SR za 1.- 3. štvrťrok 2001/2000 - zahraniční návštevníci v ubytovacích zariadeniach SR, devízové príjmy a výdaje, hraničná štatistika, vycestovanie občanov SR, počet turistov celkom, počet ubytovacích zariadení, počet izieb celokom, počet lôžok celkom.