Na vidiek príde svet - Bieliková, Iveta
Vidiecky turizmus a jeho spojenie so špecifickými druhmi cestovného ruchu. Historický pohľad na oddych na vidieku. Výhody vidieckeho turizmu. Podmienky pre rozvoj vidieckeho turizmu na Slovensku. Bešeňová, Kováčová a Horehronie.